Ny hjemmeside for DGF

Den ny hjemmeside er nu gået i cyberspace og forhåbentlig skulle det nu være endnu nemmere at finde det relevante DGF-materiale.

RSS: Som noget nyt er der nu mulighed for at abonnere på RSS-nyheder, hvilket giver mulighed for hele tiden at være orienteret om nyt fra DGF. Læs mere om RSS-nyheder.

PDF-dokumenter: Servicen omkring kodeord ifm download af PDF-dokumenter er nu betydelig forbedret. Man henter selv sit kodeord ved at indtaste sin e-postadresse. Hivs din e-postadresse ikke er i DGF’s kartotek, kan den indtastet via ‘Medlemsservice’. Når betalingsfristen for kontingent udløber, vil kartoteket blive opdateret, og alle der ikke har betalt til tiden vil dermed miste adgangen til at hente PDF-filer.

Nyheder og arrangementer fra og med 2006 gemmes nu i en database som man har adgang til ved at klikke på disse overskrifter på forsiden – oversigt over tidligere arrangementer findes under ‘Møder’.

Fejl: Ellers er alt i princippet som før – bare med en mere overskuelig navigation. Dog vil der i opstartsperioden stadig være en del fejl på hjemmesiden, som dog forhåbentlig kan rettes i løbet af kort tid. Finder du en fejl, så meddel denne til webmaster.


Tilmelding til DGF Nyhedsbrev